Μέχρι και ο Νίκος Παππάς είδε την εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη

Screenshot από χρήστη του twitter δείχνει ότι ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έβλεπε ζωντανά την εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Ο Νίκος Παππάς μάλλον ζήλεψε το πλήθος του κόσμου στην εκδήλωση του Αντιπροέδρου της ΝΔ (ειδικά αν έκανε τη σύγκριση με τις αντίστοιχες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ) και έσπευσε να την παρακολουθήσει ζωντανά μέσω social media.

 

 

 

Οι εικόνες και το βίντεο της εκδήλωσης δείχνουν ένα γήπεδο κατάμεστο, με πλήθος κόσμου να μένει ακόμα και έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον αντίποδα, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ακριβώς αντίθετη εικόνα.

 

Δείτε χαρακτηριστικά την απαξίωση του κόσμου σε μια σειρά εκδηλώσεων του κυβερνώντος κόμματος:

Η συγκέντρωση του Τσίπρα με τα... ΜΑΤ στο Βελλίδειο, η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής με θέμα την συμφωνία των Πρεσπών, η ομιλία του Γιάννη Μπαλάφα, η πρωτομαγιά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, το συνέδριο της κυβέρνησης στην Τρίπολη, η εκδήλωση στο Κερατσίνι, οι ομιλίες Ζαχαριάδη και Κούλογλου στο Άλσος Νέας Σμύρνηςη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, η επίσκεψη Σπίρτζη σε Λαύριο - Κερατέα, η ομιλία Σκουρλέτη στην Ξάνθη η εκδήλωση για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, η ομιλία Αποστόλου στο Άργος, η επίσκεψη του Ν. Παππά στα Γιαννιτσά, η ομιλία της Θ. Φωτίου στην Καλλιθέα και η εκδήλωση με τον Δ. Παπαδημητρίου στην Κοζάνη