Μηταφίδης: Δεν μπορώ να δεχτώ την άποψη ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δεν άφησε την παραμικρή αμφιβολία για τις μύχιες σκέψεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικώς με τη λειτουργία της δικαιοσύνης και τον σεβασμό των αποφάσεών της, καθώς δήλωσε πως πρέπει να σταματήσει η προσήλωση στη νομιμότητα.

 

Μολονότι ένα από τα κορυφαία αφηγήματα της αριστεράς είναι η δικαιοσύνη, μια διαστρέβλωση ασφαλώς της έννοιάς της αφού όταν η αριστερά αναφέρεται στην ανάγκη της υπάρξεως της δικαιοσύνης εννοεί μόνον όσων αποφάσεων την εξυπηρετούν, η πραγματική στόχευση και όσα συζητούν μεταξύ τους είναι η απόλυτη χειραγώγηση του συγκεκριμένου θεσμου.

 

Ο κ. Μηταφίδης παίρνοντας το λόγο στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με θέμα τις αρχαιότητες του μετρό της πόλης, δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και περιστροφή πως φτάνει πια με την αστική δικαιοσύνη και την προσήλωση στη νομιμότητα. Υποστήριξε μάλιστα με ιδιαίτερη θέρμη πως οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ δε θα πρέπει πλέον να σέβονται επί της αρχής τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, παρά μόνον όσες κρίνουν οι ίδιοι ότι είναι αποδεκτές.

 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του:

 

«Δε νομίζετε ότι φτάνει πια με αυτόν το λεγκαλισμό, πώς να το πω, αυτήν την προσήλωση στη νομιμότητα; Χρησιμοποιήσαμε και τα νομικά μέσα και εγώ δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να δεχθώ την άποψη -και να κλείσω εδώ- ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας. Να σας θυμίσω ότι το Συμβούλιο Επικρατείας έβγαλε νόμιμα, συνταγματικά τα μνημόνια και επίσης απαγόρεψε στους εκπαιδευτικούς να έχουν γνώμη για το ποιος θα διευθύνει το σχολείο τους. Υπάρχουν αποφάσεις και αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2425378787607082