Μητσοτάκης: Εσείς αποφασίσατε να κάνετε κρουαζιέρα όταν οι στάχτες από την πυρκαγιά ήταν ακόμα ζεστές

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο αναφορικώς με τον εκσυγχρονισμό του καθεστώτος άρσης απορρήτου των επικοινωνιών και το νέο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κραδαίνοντας το επίμαχο πρωτοσέλιδο και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα άθλια δημοσιεύματα των φιλικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έκαναν λόγο πως ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης έσωσε την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με τη βοήθεια παρανόμου λογισμικού παρακολούθησης:

 

«Φτάσανε μάλιστα να ισχυριστούν τα φιλικά σας μέσα ότι στο Μάτι, στο Μάτι, σώθηκε λέει στο Μάτι η γυναίκα λέει και τα παιδιά του Κυριάκου Πιερρακάκη, εδώ πέρα τα γράφανε. Όλοι ξέρουν ότι παρέμενε ώρες στη θάλασσα. Λέει το Predator σας εντόπισε όταν κάνατε τις διακοπές σας λες και εσείς δεν αποφασίσατε να κάνετε κρουαζιέρα όταν οι στάχτες από την πυρκαγιά ήταν ακόμα ζεστές. Το Predator σας έφταιγε. Εσείς τα γράφετε, δεν τα γράφουμε εμείς, εσείς τα λέτε, ντροπή σε σας που τα λέτε».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/532102695454034