Μητσοτάκης: Για μία ακόμα φορά τα όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση έγιναν πρωτοσέλιδα στην Άγκυρα

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής χαρακτηρίσθηκε από οξύτατη αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά την τελευταία ημέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που υπέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης.

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε προσωπικώς στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι με τις δηλώσεις και τις ενέργειες του τροφοδοτεί με υλικό τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να ασχολούνται με τα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος:

 

«Η επιλογή σας όμως να καταθέσετε αυτή την πρόταση, αυτήν τη συγκεκριμένη μέρα ήταν κύριε Τσίπρα διπλά ατυχής. Καθώς φρόντισε ο ΣΥΡΙΖΑ να την ανακοινώσει -και μάλιστα το κάνατε και σήμερα- με επίκεντρο την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και τις Ένοπλες Δυνάμεις, την ίδια μέρα που στην Τουρκία συνεδρίαζε το Συμβούλιο Άμυνας της γειτονικής χώρας.

 

Έτσι, για μία ακόμα φορά όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση έγιναν ξανά πρωτοσέλιδα στην Άγκυρα. Λυπάμαι, λυπάμαι πραγματικά. Κανένα άλλο ξένο μέσο δεν αναπαρήγαγε την συζήτηση αυτή, παρά μόνο τα μέσα της Τουρκίας».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/732699564936477