Μητσοτάκης: Με την εμμονή σας να αγκαλιάζετε κάθε fake news, παίζετε το παιχνίδι της Τουρκίας

Ευθεία επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως τόνισε πως ακόμα αναμένει μία συγγνώμη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την συμμετοχή του ιδίου και του κόμματός του σε μία πρωτοφανή προσπάθεια διασυρμού της χώρας με την υποτιθέμενη "νεκρή Μαρία" στη νησίδα του Έβρου, για ένα συμβάν το οποίο από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου τον είχε ενημερώσει ότι πρόκειται για ένα ψέμα:

 

«Μία δημόσια συγγνώμη για τον διασυρμό της πατρίδας στον οποίο πρωτοστάτησε για το δήθεν θάνατο της "μικρής Μαρίας". Κουβέντα δεν έχετε πει, κουβέντα δεν έχετε πει. Όταν όλα τα στελέχη σας και εσείς ο ίδιος συμμετείχατε σε αυτήν την πρωτοφανή προσπάθεια διασυρμού της χώρας για ένα περιστατικό το οποίο από την πρώτη στιγμή ο υπουργός σας είχε πει ότι ήταν ψεύτικο. Και δεν μου λέτε, κύριε Τσίπρα, γιατί ήμασταν τόσο σίγουροι, γιατί ήμασταν τόσο σίγουροι ότι δεν υπήρχε "μικρή Μαρία"; Ακριβώς γιατί έχουμε υπηρεσίες πληροφοριών που μπορούν να μας παρέχουν τέτοια δεδομένα».

 

Και αναρωτήθηκε αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποιεί πως με την εμμονή του να υιοθετεί κάθε fake news παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη μανία του για την εξουσία πάνω από το εθνικό συμφέρον:

 

«Και αναρωτιέμαι, δεν καταλαβαίνετε ότι τελικά με αυτήν την εμμονή σας να αγκαλιάζετε κάθε τέτοιο fake news παίζετε το παιχνίδι της Τουρκίας; Το καταλαβαίνετε αυτό; Και τι είστε τελικά; Είστε αφελής ή είστε επικίνδυνος όταν αδιαφορείτε συνειδητά για το εθνικό συμφέρον πάνω στη μανία σας να υπονομεύσετε την κυβέρνηση».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/592130636078920