Μητσοτάκης: Ο Πολάκης μας έλεγε να φέρουμε την ιβερμεκτίνη που είναι φάρμακο για αγελάδες

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, Παύλου Πολάκη κατά τη διάρκεια της απάντησής του στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού.

 

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε όσα διακινεί ο Παύλος Πολάκης αναφορικώς με τα φάρμακα κατά του κορονοϊού που υποτίθεται ότι υπάρχουν αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν τα προμηθεύεται, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών. Ο Πρωθυπουργός υπενθύμισε τοις πάσι πως το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Αμερικής, γνωστό ως CDC, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας πως το φάρμακο το οποίο επικαλείται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι κτηνιατρικό φάρμακο το οποίο χορηγείται σε ζώα.

 

Συνοψίζοντας ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός του υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης σημειώθηκε ένταση στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βουλευτές της ρώτησαν τον Πρωθυπουργό από πού προκύπτει αυτό.

 

«Από όλες τις δηλώσεις του» ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού. τονίζοντας μάλιστα πως «Εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός.»

 

Αυτή είναι η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Εν πάση περιπτώσει υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο, υπάρχει κάποιο μαγικό φάρμακο το οποίο προφανώς σας το υποδείκνυε ο κύριος Πολάκης -δεν τον βλέπω τώρα στην αίθουσα, έσπευσε να αποχωρήσει- το οποίο εμείς για κάποιο λόγο που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς δεν το δίνουμε στους πολίτες ενώ θα μπορούσε να τους σώσει. Θυμίζω ότι ένα από αυτά τα φάρμακα είναι ένα κτηνιατρικό φάρμακο, το οποίο ο κ. Πολάκης μας έλεγε «Γιατί δεν το συνταγογραφείτε;» όταν το CDC στην Αμερική έβγαζε ανακοινώσεις, προς Θεού, το φάρμακο είναι για αγελάδες και μοσχάρια. Και εσείς μας λέγατε να το πάρουμε στην πατρίδα μας.»

 

Λοιπόν, αυτή είναι η πραγματικότητα για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίσατε συνολικά την πολιτική του εμβολιασμού και ναι, το γεγονός κύριε Τσίπρα ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, ο κύριος Πολάκης, υπήρξε πρωτεργάτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Τί από πού προκύπτει; Από όλες τις δηλώσεις του όλες. Από όλες τις δηλώσεις του. Υπήρξε και εμβολιάστηκε μόνο με το ζόρι όταν διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως γιατρός. Είναι η καλύτερη απόδειξη του γεγονότος ότι επί της ουσίας πατούσατε σε δύο βάρκες.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/928866051097241