Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας απειλεί πως θα ανατινάξει μια συμφωνία που ενόχλησε Τουρκία και εμπόρους όπλων

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για την στάση του στο θέμα της αμυντικής συμφωνίας και των εξοπλιστικών προγραμμάτων με τη Γαλλία, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με το Γάλλο πρέσβη.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε πως την ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δύο ακόμη γαλλικά μαχητικά Rafale, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απείλησε ότι θα καταργήσει την αμοιβαία αμυντική συμφωνία, ανατινάζοντας μία εθνική επιτυχία που γέμισε υπερηφάνια όλους τους Έλληνες και ενόχλησε μόνο δύο κέντρα. Την Τουρκία και τους εμπόρους όπλων που δεν συμετετείχαν σε αυτήν τη διακρατική αμυντική συμφωνία:

 

«Την ίδια ώρα που η Ελλάδα υποδέχεται δύο ακόμα νέα Rafale, ο κύριος Τσίπρας καλεί το Γάλλο πρέσβη να τον απειλήσει ότι θα καταργήσει την αμοιβαία αμυντική συμφωνία, εάν δεν υπάρχει λέει ελληνική προστιθέμενη αξία. Μάλιστα, μάλιστα, θα ανατινάξει δηλαδή μία εθνική επιτυχία που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ενόχλησε μόνο δύο κέντρα. Την Τουρκία και τους εμπόρους όπλων που ασφαλώς δεν είχαν θέση σε μία διακρατική συνεργασία».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/455903153319786