Μητσοτάκης: Όσοι βάζανε πολιτικά πρόσημα τους χαστούκισε ο ίδιος ο καθρέφτης

Παρέμβαση πραγματοποίησε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης αναφορικώς με την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση, στο οποίο περιγράφονται δράσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν με στόχο να δημιουργηθεί ένα ισχυρό θεσμικό πλαίσιο για την προστασία των παιδιών.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτούς που αποσκοπούν να εκμεταλλευτούν με χυδαίο τρόπο τέτοια φαινόμενα, κάνοντας κομματική αρένα ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, αυτούς που βάζουν πολιτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις, μέχρι την στιγμή που τους χαστούκισε ο ίδιος ο καθρέπτης:

 

«Αποστρέφω το βλέμμα από κείνους που θεωρούν κομματική αρένα το πιο ευαίσθητο αλλά και το πιο ανυπεράσπιστο κομμάτι της κοινωνίας, αυτούς που επί μέρες τολμούσαν να βάζουν πολιτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις, μέχρι που τους χαστούκισε ο ίδιος ο καθρέφτης. Τους αφήνω στο περιθώριο και στη ντροπή που τους αξίζει».

 

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε με νόημα πως αυτοί που παριστάνουν σήμερα τους τιμητές δεν έκαναν τίποτα όσο κυβερνούσαν για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα, αλλά αντιθέτως μείωσαν τις ποινές για τέτοιες ανατριχιαστικές πράξεις:

 

«Άλλωστε όσοι σήμερα ακόμα υπαινίσσονται ευθύνες του συστήματος, υπήρξαν οι ίδιοι σύστημα στο χθες. Τότε μάλιστα δεν εντόπισαν καν τον κίνδυνο, αντίθετα μείωσαν τις ποινές για τέτοια απεχθή αδικήματα».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1553450405093601