Μητσοτάκης: Πίσω από τον Βαξεβάνη, κρύβεται ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το άρθρο της εφημερίδας Documento περί λίστας 33 παρακολουθουμένων μελών της κυβέρνησης και άλλων ατόμων.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παρεχώρησε στο στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ANT1,  Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως δε θα κάνει αγωγή στον Κώστα Βαξεβάνη, τονίζοντας πως αν δεν προσκομίσει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται, τότε δε θα είναι απλώς συκοφάντης αλλά και εθνικά επικίνδυνος:

 

«Καμμία απόδειξη για αυτά τα οποία γράφονται. Και είναι ντροπή και αίσχος να εννοεί κάποιος ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθεί τον Υπουργό Εξωτερικών. Και άκρως επικίνδυνο. Κι επειδή εγώ δεν μπορώ να κάνω αγωγή στον κύριο Βαξεβάνη όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω κάνει ποτέ σε κανέναν, στηρίζομαι στη Δικαιοσύνη και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να ζητήσει διευκρινίσεις και αποδεικτικά στοιχεία.

 

Κι αν αυτά δεν προσκομιστούν, τότε ο κύριος Βαξεβάνης δεν θα είναι απλά συκοφάντης αλλά θα είναι εθνικά επικίνδυνος. Αλλά, βέβαια, εγώ δεν θα ασχοληθώ πολύ με τον κύριο Βαξεβάνη, διότι ο κύριος Βαξεβάνης είναι γνωστός. Έχει μια ιστορία. Είναι ο μόνος δημοσιογράφος ο οποίος εμπλέκεται ανοιχτά και με αποφάσεις αμερικανικού δικαστηρίου σε ροή ρωσικού χρήματος προς την πατρίδα μας».

 

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας με νόημα πως πίσω από τον Κώστα Βαξεβάνη κρύβεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου με αστήρικτες κατηγορίες εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων:

 

«Πίσω από τον κύριο Βαξεβάνη, κύριε Χατζηνικολάου, κρύβεται ο κύριος Τσίπρας. Μην έχετε καμμία αμφιβολία ότι δική του είναι η στρατηγική να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη και σε μία απίστευτη συζήτηση, όπου πρέπει εμείς να αποδείξουμε ουσιαστικά ότι δεν είμαστε ελέφαντες και δεν πρέπει να αποδείξει αυτός ο οποίος μας κατηγορεί ότι οι κατηγορίες του στοιχειωδώς ευσταθούν».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/649167326757624