Μητσοτάκης σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: Οι γαλοπούλες δε βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Αντίθετος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στέλνοντας ταυτοχρόνως ένα σαφές μήνυμα προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία ή θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, όπως έχει προβλέψει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της συνταγματικής της θητείας και δήλωσε μπερδεμένος από την στάση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος από τη μία δηλώνει σίγουρος πως θα γίνουν πρόωρες εκλογές αλλά από την άλλη δεν τολμάει να ζητήσει εκλογές.

 

Κλείνοντας την τοποθέτησή του είπε με νόημα πως αυτό που ξέρει είναι ότι «Κατά κανόνα οι γαλοπούλες δε βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα.»

 

Αυτή είναι η απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

 

«Ξέρω ότι πάντα θα υπάρχει η συζήτηση για πρόωρες εκλογές, πόσο μάλλον για μία κυβέρνηση η οποία πια έχει περάσει το μισό του χρόνου της, του συνταγματικού της χρόνου από τότε που εκλέχτηκε, όμως θα ήθελα να μείνετε στις δικές μου διαβεβαιώσεις. Τώρα έχω μπλεχτεί λίγο με το τί ακριβώς ζητάει ο κύριος Τσίπρας. Λέει ότι θα γίνουν εκλογές αλλά ταυτόχρονα δεν τις ζητάει. Αυτό που ξέρω είναι ότι κατά κανόνα οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1330798870671173