Μουζάλας: Δεν θα κάνουμε όλα αυτά που λέει το πρόγραμμά μας

Στην πλήρη αποδόμηση της επονείδιστης και δημαγωγικής πολιτικής της παροχολογίας που επιδίδεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επαναλαμβάνει την ρητορική του 2014 όταν σύσσωμο το κόμμα του έταζε την κατάργηση του Μνημονίου με ένα άρθρο και ένα νόμο και δεκάδες δισεκατομμύρια παροχές στους πολίτες ώστε να υφαρπάξει την εξουσία, προχώρησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Γιάννης Μουζάλας.

 

Ο κ. Μουζάλας μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής, δήλωσε απευθυνόμενος στους συντρόφους του με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δε χρειάζεται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζουν μαξιμαλιστικές θέσεις αναφορικώς με αυτά που θα υλοποιήσουν ως κυβέρνηση γιατί απλώς δε θα κάνουν όσα ισχυρίζονται στο πρόγραμμά τους.

 

Τόνισε δε προς τους συνομιλητές τους πως πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούντος του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα για την κατάργηση των νόμων που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, γιατί δε γίνεται να καταργήσουν τους νόμους τους οποίους ισχυρίζονται ότι θα καταργήσουν όταν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χωρας.

 

«Δε χρειαζόμαστε σύντροφοι μαξιμαλισμούς, δε θα κάνουμε όλα αυτά που λέει το πρόγραμμά μας. Το πρόγραμμά μας είναι μπούσουλας. Χρειαζόμαστε να προτείνουμε στον κόσμο πρακτικές, εφαρμόσιμες άμεσα αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε. Όχι σαράντα χιλιάδες πράγματα. Έχουμε αυτήν την στιγμή δέκα πρώτα νομοσχέδια που θα καταργήσουμε, δε γίνεται να είναι και τα δέκα πρώτα.»

 

Ο τραγέλαφος συνεχίστηκε με την ακόλουθη φράση:

 

«Θέλει επομένως μία συστηματική πολύ συστηματική δουλειά, όχι για το πρόγραμμά μας, μια χαρά είναι το πρόγραμμά μας, αλλά για την εκλογική μας διακήρυξη, πώς θα συμπυκνωθεί σε δέκα, δεκαπέντε εφαρμόσιμα πράγματα που έχει ανάγκη η μάνα μου, η θεία σας, τα ξαδέρφια σας και εμείς οι ίδιοι.»  

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/325309772807363