Μουζάλας: Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι η "ασπίδα" της Ευρώπης, αλλά μία πύλη εισόδου για μετανάστες

Το Τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική κριτική στο σύνολο της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης με τον πρώην υπουργό μεταναστευτική πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να υποστηρίζει πως «Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζει τον ελληνικό λαό στο να είναι η ασπίδα της Ευρώπης αντί να είναι μία από τις πύλες εισόδου της Ευρώπης» όπως ήταν επί διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Μουζάλας δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Θέλω να καταλάβετε το εξής. Η Ελλάδα είναι η ασπίδα της Ευρώπης, είναι αυτό το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έφτυσε αίμα, κατανάλωσε πολύ διπλωματικό κεφάλαιο, πολύ πολιτικό κεφάλαιο προκειμένου να ανατρέψει. Ήταν η πολιτική που οι Βίζενγκραντ προωθούσαν στην Ευρώπη.»

 

Και συμπλήρωσε λέγοντας:

 

«Επομένως η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας η οποία καταδικάζει τον ελληνικό λαό στο να είναι η ασπίδα της Ευρώπης αντί να είναι μία από τις πύλες εισόδου της Ευρώπης και να ληφθούν τα μέτρα που προβλέπει το διεθνές δίκαιο, μας καταδικάζει σε σκηνές σαν αυτές στον Έβρο, όπου σωστά μεν αποκρούστηκε αυτό το εργαλειοποιημένο όπλο του Ερντογάν αλλά αν θυμόσαστε είχαν ντυθεί όλοι Σοφία Βέμπο και τραγουδούσαν για πόλεμο και τέτοια πράγματα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=3022538397862140