Μπαλάφας: Φθηνοί αντιπερισπασμοί οι ηχογραφήσεις για το Μάτι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, μίλησε για τις αποκαλύψεις σχετικά με το Μάτι, οι οποίες έχουν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

 

Ο κ. Μπαλάφας αναφερόμενος στις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που φέρουν τον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής, Βασίλη Ματθαιόπουλο να προτρέπει τον πραγματογνώμονα να αποκρύψει στοιχεία για την τραγωδία στο Μάτι, λέγοντάς του ότι υπάρχουν άνωθεν εντολές, υποστήριξε ότι όλο αυτό είναι φτηνοί αντιπερισπασμοί της κυβέρνησης.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συγκεκριμένα:

 

«Είναι φυσικό, όντας στριμωγμένη από τα οικονομικοκοινωνικά και από το σκάνδαλο Novartis και από πορίσματα και τα λοιπά η Νέα Δημοκρατία, την καταλαβαίνω, να κάνει, με συγχωρείτε για την έκφραση, φτηνούς αντιπερισπασμούς. Ξαναθυμήθηκε τώρα το Μάτι, ξαναθυμήθηκε το Μάτι και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την τραγωδία, την τραγωδία αυτή με κάποια ηχογράφηση, υποθέτω παράνομη.»

 

Και συμπλήρωσε λέγοντας:

 

«Και εν πάσει περιπτώσει, να σας πω κάτι; Να κάνω μια πρόβλεψη; Ουδεμία παραμπομπή θα γίνει. Γιατί άμα το στύψεις δε βγαίνει τίποτα. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=4736652196360149