Μπαλάφας: Πίστευα ότι ο Πούτιν δε θα κάνει εισβολή, με την Τουρκία πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα

Στην παραδοχή της πλήρους ανεπάρκειας, της ανοησίας, της ασχετοσύνης και της άγνοιάς του όσον αφορά την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Ελλάδος, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

 

Η ακούσια αυτοκριτική του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως σχετικώς με την κραυγαλέα ανικανότητά του να αντιληφθεί το αυτονόητο αποδεικνύει την επικινδυνότητα των θέσεων που διαχρονικώς εκφράζει το κόμμα του.

 

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια μέχρι που εκτιμάει ότι μπορεί να τραβήξει το σκοινί ο Ερντογάν.

 

Ο κύριος "Θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία" κάνοντας σαφές τοις πάσι ότι δεν έχει την παραμικρή γνώση, πρόβλεψη και επάρκεια να εκφέρει άποψη για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τα μέσα τα οποία θα την εγγυηθούν, απάντησε πως έλεγε και το πίστευε μέχρι την παραμονή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ότι ο Πούτιν ότι δε θα κάνει εισβολή:

 

«Κοιτάξτε, θα σας εκμυστηρευτώ κάτι, μέχρι την παραμονή της εισβολής της απαράδεκτης και καταδικαστέας εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία έλεγα, έλεγα και το πίστευα μέχρι την παραμονή ότι δε θα κάνει εισβολή, δε θα κάνει εισβολή.»

 

Με απύθμενο δε θράσος δήλωσε πως είχε διαπαιδαγωγηθεί με την μεταπολεμική κατά κάποιο τρόπο τάξη πραγμάτων, νομίζοντας πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα στην Ευρώπη και πως πλέον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για όλα, λαμβάνοντας μέτρα για την αμυντική θωράκιση της Ελλάδος:

 

«Θεωρώντας και έχοντας διαπαιδαγωγηθεί με τη μεταπολεμική κατά κάποιο τρόπο τάξη πραγμάτων και την ισορροπία που θεωρούσε ότι η Ευρώπη είναι εν πάση περιπτώσει ένας σχετικά ήρεμος χώρος. Τώρα πλέον μετά το γεγονός αυτό το απαράδεκτο το καταδικαστέο και απρόβλεπτο υπό μία έννοιαν το οποίο μάλιστα συνεχίζεται, για τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς. Πρέπει κανείς να προετοιμάζεται για όλα μαζί με την αμυντική μας θωράκιση και λοιπά φυσικά και αυτό είναι το ζήτημα.»

 

Τάδε έφη ο κ. Μπαλάφας ο οποίος εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, διαλαλούσε πως η Τουρκία δεν αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για την ακεραιότητα της Ελλάδος, πως ήταν μικρό παιδί και γέρασε ακούγοντας για την επιθετικότητα της Τουρκίας, πως σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οι εξοπλιστικές δαπάνες είναι άχρηστες και πως θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/733074574510914