Μπάρκας εναντίον Στρατούλη για πλειστηριασμούς α' κατοικίας επί ΣΥΡΙΖΑ

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ για όσα ισχυρίζεται για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Στρατούλης σε πρόσφατη συνέντευξη που παρεχώρησε.

 

Στον αντίποδα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ούτε ένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

 

Αυτό έκανε και ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

 

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν πλειστηριασμοί, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απάντησε κατηγορηματικώς: «Όχι, πρώτης κατοικίας κανένας, κανένας, κανένας».

 

Ο Δημήτρης Στρατούλης πρώην συνοδοιπόρος του Κώστα Μπάρκα την περίοδο της πρώτης διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ το 2015, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτική υποκρισία, καθώς πήγε στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού για να εκφράσει την οδύνη του για την έξωση από το σπίτι της αλλά όσο ήταν πρωθυπουργός υπήρχαν άνθρωποι που έχαναν την πρώτη κατοικία τους ακόμη και για το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ:

 

«Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την συνάδελφο σας, την κυρία Ιωάννα Κολοβού, στο σπίτι και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προστάτευσε την πρώτη κατοικία, αλλά δεν είναι έτσι. Και εμείς όπου κάναμε κινητοποιήσεις με το κίνημα κατά των πλειστηριασμών ήταν σε πρώτες κατοικίες που εκπλειστηριάζονταν και μάλιστα ακραίες καταστάσεις. Δηλαδή για 5 χιλιάδες ευρώ έχανε ο άλλος την πρώτη κατοικία του. Αυτό είναι πολιτική υποκρισία».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1171862780083584