Νικολαϊδης: Έχουμε χρέος να θυμίσουμε στον κόσμο τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη

Επίκληση στις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι υπήρχαν κυβερνητικές παρεμβάσεις μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κατανομάζοντας το γενικό γραμματέα συντονισμού του κυβερνητικού έργου επί κυβερνήσεως Σαμαρά Δημήτρη Βαρτζόπουλο, έκανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο κ. Νικολαΐδης έφερε ως αντεπιχείρημα στο γεγονός ότι η σύλληψη και η καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής έγινε επί κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος κατηγόρησε τον τότε γενικό γραμματέα συντονισμού του κυβερνητικού έργου επί κυβερνήσεως Σαμαρά Δημήτρη Βαρτζόπουλο πως συνομιλούσε δύο μέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με στελέχη της Χρυσής Αυγής, τα οποία με την σιερά τους μιλούσαν με τον Γιώργο Ρουπακιά.

 

Ο κ. Νικολαΐδης υποστήριξε τα ακόλουθα:

 

«Από κει και μετά και εμείς έχουμε χρέος να θυμίσουμε στον κόσμο, εφόσον ο κύριος Γαϊτάνης μας λέει ότι όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε και έτρεξε επί ΝΔ, να θυμίσουμε και τις συνομιλίες του κυρίου Μπαλτάκου, ο οποίος είναι γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επί Σαμαρά αλλά και τις χθεσινές αποκαλύψεις του Ηλία του Κασιδιάρη σχετικά με τον κύριο Βαρτζόπουλο.»

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε τον κ. Νικολαΐδη αν επικαλείται τον κ. Κασιδιάρη, γιατί ο κ. Βαρτζόπουλος διέψευσε τις δηλώσεις του.

 

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε με την εξής φράση:

 

«Όχι, όχι, Εγώ δεν επικαλούμαι τον κ. Κασιδιάρη. Αλίμονο αν τον επικαλούμαι.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1803397056484394