Νοτοπούλου: Τάζουν φράχτες και φρούρια στον Έβρο. Αυτά δε λειτουργούν

Συνεχίζεται ακατάπαυστα η σφοδρή ολομέτωπη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του φράκτη που προστατεύει τα σύνορα της Ελλάδος στον Έβρο.

 

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ως ακροδεξιούς όσους επιθυμούν την αποτροπή της εισβολής αλλοδαπών στην πατρίδα μας, τονίζοντας πως ο φράκτης στον Έβρο δε λειτουργεί:

 

«Η κυβέρνηση σε μία τόσο μεγάλη μεγάλη κρίση όπως αυτή η προσφυγική θα έπρεπε να είχε αναλάβει πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να διεθνοποιήσει το ζήτημα με κατανομή των προσφύγων σε όλη την Ευρώπη, με πιο γρήγορες διαδικασίες ασύλου και όχι για επικοινωνιακούς λόγους ή για να ταΐσει το ακροδεξιό της ακροατήριο να τάζει στον κόσμο απλά φρούρια και τείχος στον Έβρο. Βλέπουμε ότι αυτό δε λειτουργεί».

 

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής αν κακώς επεκτάθηκε ο φράκτης στα σύνορα του Έβρου, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως απάντησε:

 

«Είναι πολύ σοβαρό το προσφυγικό για να τάζουμε απλά σε ακροδεξιά ακροατήρια φράχτες. Να το ξαναπούμε λοιπόν, διεθνοποίηση του προβλήματος, τα διεθνή fora, θα πρέπει να πάρει θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν μπορεί η χώρα μας να γίνεται αποθήκη ψυχών».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2256967084467558