Ο Φωτόπουλος δίνει το σύνθημα της αντίστασης στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώτος που έλαβε το λόγο αμέσως μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσιπρα, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης με αφορμή το νέο νόμο στα εργασιακά, ήταν ο γνωστός σε όλους πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

 

Ο κ. Τσίπρας θέλοντας να καταδείξει σε όλους πόσο σοβαρά εννοεί όσα αναφέρει περί του νέου που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και την στροφή του προς την κεντροαριστερά, επέλεξε ως πρώτη παρέμβαση μετά την ομιλία του να είναι αυτή του Νίκου Φωτόπουλου, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο πρόσωπό του, αποκαλώντας τον μάλιστα "σύντροφο".

 

Μέσα σε μια έκρηξη νεωτερικότητος και προόδου, ο πρώην συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ που κατέβαζε τους διακόπτες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα εκατομμύρια πολίτες να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, δήλωσε ευθαρσώς πως όπως νίκησαν πριν 20 χρόνια το νομοσχέδιο Γιαννίτση, έτσι μπορούν και τώρα γιατί το χρωστούν στην Ιστορία.

 

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην αρχισυνδικαλιστής της ΔΕΗ, μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τον άκουγε απαθής:

 

«Ναι, μπορούμε να νικήσουμε αρκεί όλα τα σφυριά, ταυτόχρονα, όλα τα σφυριά να βαρέσουνε στο ίδιο αμόνι. Τότε ναι, και το σίδερο και το ατσάλι λιώνει. Ναι, όπως νικήσαμε πριν 20 χρόνια με το νομοσχέδιο Γιαννίτση, έτσι μπορούμε να νικήσουμε και τώρα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1380617702303343