Ο Καραμέρος παίρνει πίσω τις ανοησίες για διορισμούς κληρικών, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη

Ούτε 24 ώρες δε χρειάστηκαν για να κοπάσει το μένος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου για τη δήθεν πρόκληση του διορισμού 2.300 ιερέων.

 

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου έσπευσε να υιοθετήσει όσα διαδίδονται από μέσα που πρόσκεινται κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόσληψη 2.300 ιερέων. Τονίζουν μάλιστα πως πρόκειται αναμφισβήτητα για προεκλογικό ρουσφέτι προς τον Αρχιεπίσκοπο.

 

Στις 15 Ιουλίου με την ιδιότητα του σχολιαστή της βραδυνής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky, έπνεε μένεα κατά του διορισμού των ιερέων, αντί στη θέση τους να προσληφθούν πυροσβέστες:

 

«Δύο χιλιάδες τρακόσιους ιερείς μονιμοποιήσατε λίγες μέρες πριν» δήλωνε οργισμένος.

 

Την επομένη, 16 Ιουλίου, σε λιγότερο από 24 ώρες, αναγκάστηκε να μεταφέρει μέρος της ανακοίνωσης της Ιεράς Συνόδου η οποία οποία κάνει λόγο για ένα προπαγανδιστικό μοτίβο το οποίο επαναλαμβάνεται σε κάθε έλλειψη προσωπικού, στην υγεία, στην εκπαίδευση ή στη δασοπυρόσβεση, όπου αντιπαρατίθεται το ψεύδος ότι το Κράτος προσέλαβε ή «μονιμοποίησε» χιλιάδες ιερείς τονίζοντας ότι και τα δύο είναι αναληθή και πως πρόκειται για στρατευμένη ψευδολογία.

 

«Αυτά είναι τα βασικά, 'ντάξει. Και η Ιερά Σύνοδος απάντησε για το θέμα των ιερέων, γιατί ακούστηκε μες στις πυρκαγιές ότι πήραμε ιερείς και δεν πήραμε πυροσβέστες. Να πούμε ότι αυτές οι δύο χιλιάδες τρακόσιες θέσεις ουσιαστικά ήταν μονιμοποιήσεις ήδη υπαρχόντων ιερέων, για να 'μαστε σωστοί στο τι ισχύει» δήλωσε ο Γιώργος Καραμέρος παραλείποντας εντέχνως να απολογηθεί για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων χάριν του αντιπολιτευτικού οίστρου.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/436760331666961