Ο Καραμέρος τρώει αδιανόητη τάπα από τον Ελευθερόγλου για βίντεο που κοινοποίησε η Ομάδα Αλήθειας

Δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, η διάδοση του τελευταίου non paper που εξέδωσε η Κουμουνδούρου σχετικώς με το βίντεο που κοινοποίησε η Ομάδα Αλήθειας για τα πραγματικά γεγονότα που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο το Νοέμβριο του 1973.

 

Κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky επιχείρησε ανεπιτυχώς να προωθήσει την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως το βίντεο με θέμα την ανάδειξη των αληθινών περιστατικών που έλαβαν χώρα στο Πολυτεχνείο και το οποίο κοινοποίησε η Ομάδα Αλήθειας είναι ανιστόρητο καθώς όπως δήλωσε σε αυτό δεν αναφέρεται ούτε μία φορά η λέξη χούντα.

 

Αυτή η τοποθέτηση του Γιώργου Καραμέρου τον έφερε σε ευθεία αντιπαράθεση με το δημοσιογράφο Νίκο Ελευθερόγλου ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή και αμφισβήτησε πλήρως όσα ισχυρίστηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολούθησε μεταξύ τους ο εξής αποκαλυπτικός διάλογος:

 

Γιώργος Καραμέρος: -Γιατί και η Ομάδα Αλήθειας που 'χει άμεση σύνδεση με τη Νέα Δημοκρατία έκανε ένα βίντεο χθες οκτάλεπτο ανιστόρητο...

 

Νίκος Ελευθευρόγλου: -Πάρα πολύ ωραίο βίντεο, το είδες;

 

Γιώργος Καραμέρος: -Πάρα πολύ; Που δε λέει τη λέξη χούντα; Σοβαρολογείς;

 

Νίκος Ελευθευρόγλου: -Πάρα πολύ ωραίο, Δεν το λέει; Το 'χεις ακούσει το βίντεο, το 'χεις δει;

 

Γιώργος Καραμέρος: -Σοβαρολογείς; Φυσικά το έχω δει.

 

Νίκος Ελευθευρόγλου: -Ξεκίνα λοιπόν το βίντεο, σε προκαλώ να το ξεκινήσεις. Η δεύτερη φράση που λέει το βίντεο γιατί το 'δα, ψέματα. Από χθες το παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, χούντα λέει. Χούντα λέει, σου απάντησα.

 

Βάζοντας τέλος στα αστήρικτα επιχειρήματα που διακινεί σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ελευθερόγλου επισήμανε το πιο απλό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει το βίντεο και να διαπιστώσει μόνος του αν αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Καραμέρος είναι αληθή ή απλώς αναπαράγει τα non paper της Κουμουνδούρου:

 

«Επειδή το είδα το βίντεο και επειδή έβλεπα από χθες την Αυγή, διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζουν ότι δε λέει χούντα, αν δούμε το βίντεο κάποια στιγμή, όποια στιγμή όποιος θέλει μπορεί να μπει να το δει, η δεύτερη πρόταση που λέει "Η χούντα των συνταγματαρχών". Τι να κάνω τώρα;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1128016551184482