Ο Κλαυδιανός ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει πολλές περιπτώσεις ασθενών που τους έστειλαν σπίτι τους

Ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός υποστήριξε κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού συαθμού ΣΚΑΪ πως υπάρχουν περιπτώσεις ασθενών με κορονοϊό άνω των 75 ετών, οι οποίοι λόγω του βεβαρημένου τους ιστορικού παρακάμπτονται από το σύστημα και τους γίνεται σύσταση να πάνε στο σπίτι τους.

 

Ο κ. Κλαυδιανός μιλώντας για την κατάσταση των νοσοκομείων και των ασθενών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, είπε συγκεκριμένα:

 

«Επίσης υπάρχουν πολλοί θάνατοι σε σχέση με τα κρούσματα που βρίσκουμε και υπάρχουν και πολλές καταγγελίες από νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας και για ασθενείς πάνω από 75 με βεβαρημένο ιστορικό υγείας που παρακάμπτονται από το σύστημα και τους γίνεται σύσταση να πάνε σπίτι τους.»

 

Όταν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι τον ρώτησαν πώς το γνωρίζει αυτό ο κ, Κλαυδιανός απάντησε:

 

«Πολλές περιπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα, στη βόρεια Ελλάδα, από προσωπικές μαρτυρίες.»

 

Στην συζήτηση παρενέβη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ο οποίος συνέστισε σε όλους αυτούς που διαδίδουν τέτοιες πληροφορίες όπως έκανε ο κ. Κλαυδιανός, να τις γνωστοποιούν με ονοματεπώνυμο:

 

«Σχετικά με τα άκουσα, ότι κάποιος πήγε, του είπανε, του κάνανε, τον φτιάξανε. Σας παρακαλώ πολύ όποιος έχει να πει τέτοια πράγματα με ονοματεπώνυμο. Διότι και εμένα μου λέγανε ότι πήγε ο τάδε στην σειρά να κάνει τεστ, δεν έδωσε δείγμα και του ήρθε θετικό στο κινητό. Και όταν του είπα "Πολύ ωραία, το όνομα του ανθρώπου και ένα τηλέφωνο βρε παιδιά, να δούμε, έγινε κανένα λάθος;", δεν εμφανίστηκε κανένας.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/820369748718264