Ο Μητσοτάκης για την κομμένη φωτογραφία της Επίδαυρου και τις σταλινικές μεθόδους της Αυγής

Βέλη εξαπέλυσε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κομματικής εφημερίδας "Η Αυγή" ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κομμένη φωτογραφία την οποία δημοσίευσε το κομματικό μέσο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την παρουσία του Πρωθυπουργού στην παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο, το περασμένο καλοκαίρι.

 

Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε φωτογραφία η οποία είχε υποστεί επεξεργασία και στην οποία εμφανιζόταν ο ίδιος με τον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου. Η αυθεντική φωτογραφία έδειχνε πως δίπλα βρισκόταν και η κ. Κονιόρδου, η οποία "κόπηκε" από τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για γεγονός που συνέβαινε μόνο επί εποχής Στάλιν, με τις γνωστές τακτικές της εξαφάνισης ακόμα και από φωτογραφίες όσων εκκαθαρίζονταν από το σταλινικό καθεστώς:

 

«Είναι μία φωτογραφία την οποία δημοσίευσε το κομματικό σας έντυπο από μία παράσταση στην οποία πήγα, η μόνη παράσταση την οποία έχω δει την οποία σκηνοθέτησε ο κύριος Λιγνάδης το καλοκαίρι, "Πέρσες" στην Επίδαυρο και κατατέθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία η οποία μάλιστα μπήκε και πρωτοσέλιδο στο site της Αυγής. Μόνο που κύριε Τσίπρα κάτι έλειπε από τη φωτογραφία, κάτι έλειπε. Έλειπε η κυρία Κονιόρδου η οποία ήταν δίπλα μου, η τέως Υπουργός Πολιτισμού. Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσιεύσατε, αυτή είναι η φωτογραφία η πραγματική. Η κυρία Κονιόρδου εξαφανίστηκε. Και από κάτω θεώρησα χρήσιμο να βάλω μία άλλη εξαφανισμένη φωτογραφία από τις εποχές του Στάλιν και του Νικολάι Γιέζοφ, ο οποίος με μαγικό τρόπο είχε λογοκριθεί και είχε απομακρυνθεί όταν το καθεστώς ήθελε να τον εξουδετερώσει. Δε λέω ότι θα κάνετε τα ίδια στην κυρία Κονιόρδου αλλά αυτές είναι σταλινικές πρακτικές κύριε Τσίπρα. Δε γίνονται σε σοβαρές χώρες τέτοια πράγματα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/335077237894474