Ο Μπαλάφας καταγγέλλει ότι τον έκοψαν από τα πρωινά πάνελ. Είναι όμως έτσι;

Ξεχείλισε η οργή και η αγανάκτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, όπως εναργώς φάνηκε κατά τη διάρκεια της βραδυνής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky στην οποία έλαβε μέρος.

 

Ο κ. Μπαλάφας εξανέστη διότι όπως υποστήριξε πλέον έχουν σταματήσει να τον προσκαλούν σε πρωινές εκπομπές στις οποίες διεξάγονται πολιτικές συζητήσεις, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος «Δε θέλουν τον Μπαλάφα ούτε να τον ακούνε», προφανώς επειδή προκαλεί τρόμο στους πολιτικούς του αντιπάλους λόγω της υπεροχής των πολιτικών επιχειρημάτων του.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Το ξέρετε ότι τα μισά μεγάλα κανάλια έχουν σταματήσει τις εκπομπές διαλόγου; Το ξέρετε; Τα περισσότερα έχουν σταματήσει γιατί δε θέλουν τον Μπαλάφα ούτε να τον ακούνε στην συζήτησή του με τον κύριο Σπανάκη. Μας κόψανε, μας κόψανε απ' τα πάνελ.»

 

Το περίεργο είναι ότι μολονότι κ. Μπαλάφας ισχυρίζεται πως υπάρχει ένα άτυπο εμπάργο εναντίον του, τους τελευταίους τρεις μήνες έχει παρεβρεθεί σε μια πλειάδα πρωινών εκπομπών, όπως αποκαλύπτεται από τα video.

 

Στο άκουσμα των λεγομένων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο παρουσιαστής της εκπομπής ανταπάντησε πως ο ίδιος τον έχει δει σε πολλές πρωινές εκπομπές:

 

«Πάντως εγώ τα πρωινά σας βλέπω κύριε Μπαλάφα, τα πρωινά σας βλέπω σε κανάλια, τα πρωινά σας βλέπω.»

 

Με περίσσιο θράσος, ο κ. Μπαλάφας του είπε:

 

«Ποιά πρωινά; Πού;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/520265109115036