Ο Ρωμανός αποκαλύπτει on air τα fake news του Γιαννούλη για την επένδυση στο Ελληνικό

Την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινιάσθηκε η έναρξη των προδρόμων εργασιών στο Ελληνικό η οποία σηματοδοτεί την υλοποίηση του πιο μεγάλου και φιλόδοξου έργου αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα. Ένα έργο που θα μεταμορφώσει την Αθήνα και θα προσφέρει εργασία σε 80.000 άτομα.

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο όπως όλοι θυμούνται να πολεμάει λυσσαλέως το έργο της αναπλάσεως του Ελληνικού, έχει προβεί σε ένα μπαράζ fake news, προσπαθώντας να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης επένδυσης.

 

Μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BlueSky, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει σε εκδήλωση στην Πάτρα, στις 11 Ιουνίου 2019 ότι τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινούσαν μία εβδομάδα μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές.

 

Ο κ. Γιαννούλης δήλωσε συγκεκριμένα:

 

«11 Ιουνίου του '19 στην Πάτρα ο κύριος Μητσοτάκης, 11 Ιουνίου του '19, στην Πάτρα, προεκλογική περίοδος, λέει επί λέξη "Μία βδομάδα μετά την εκλογή μας ξεκινούν οι εργασίες στο Ελληνικό.»

 

Η πραγματικότητα είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει επί λέξει στις 11 Ιουνίου 2019 στην Πάτρα:

 

«Εκτός από την άδεια του καζίνο εκκρεμούν δύο υπουργικές αποφάσεις για  να προχωρήσει αυτή η επένδυση. Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αυτές οι δύο υπουργικές αποφάσεις θα υπογραφούν την πρώτη εβδομάδα.»

 

Ο Νίκος Ρωμανός, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε στον κ. Γιαννούλη πως στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ειδικοί στα fake news και διάβασε το απόσπασμα της ομιλίας όπου ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε ξεκάθαρα ότι «Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αυτές οι δύο υπουργικές αποφάσεις θα υπογραφούν την πρώτη εβδομάδα εφόσον αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.»

 

Ο κ. Γιαννούλης απάντησε με φανερή αμηχανία: «Μην παίζετε με τις λέξεις.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=265616668054105

 

Tags: