Ο Σκανδαλίδης λέει την μπούρδα του αιώνα και ο Κλαυδιανός συμφωνεί

Μάρτυρες μιας συνάντησης που εξύψωσε τον πολιτικό δείκτη νοημοσύνης σε άλλα επίπεδα, είχαν τη χαρά να γίνουν όσοι παρακολούθησαν τη βραδυνή εκπομπή της ERT NEWS.

 

Πρωταγωνιστές ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης και ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός οι οποίοι ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίον το κόμμα που θα κερδίσει τις εκλογές της πρώτης Κυριακής των εθνικών εκλογών, θα έχει αυτοδυναμία.

 

«Γίνεται μια πολιτική με τις δημοσκοπήσεις, όλο δημοσκοπήσεις. Και μάλιστα θα έλεγα ότι είναι και λίγο ηττοπαθής ο πρωθυπουργός. Αν η εκτίμησή του είναι ότι του δίνουν 34% και με 37% - 38% κάνει αυτοδυναμία, γιατί να μην πάρει αυτοδυναμία την πρώτη Κυριακή; Λέω ένα παράδειγμα» υποστήριξε με πάθος ο κ. Σκανδαλίδης.

 

Έκπληκτος ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ότι δεν μπορεί να υπάρξει αυτοδυναμία την πρώτη Κυριακή των εθνικών εκλογών γιατί λόγω της απλής αναλογικής δεν υπάρχει bonus εδρών για το πρώτο κόμμα.

 

Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση, ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός εις επίρρωσιν της τραγικής τοποθέτησης του κ. Σκανδαλίδη, φρόντισε να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα:

 

«Τότε δε χρειάζεται να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, αυτό λέει».

 

Παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του παρουσιαστή της εκπομπής να προστατέψει τόσο το βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ όσο και το δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ Φοίβο Κλαυδιανό, ο κ. Σκανδαλίδης συνέχισε απτόητος να ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιτευχθεί αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/643072533907845