Ο Σπίρτζης για τη λάσπη που έριχναν στην ΝΔ για την υπόθεση Κολωνού: Δεν κάναμε κάτι τέτοιο εμείς

Είναι φανερό τοις πάσι πως το ψέμα και η συκοφαντία αποτελούν δευτέρα φύσιν συσσώμου του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία τα χρησιμοποιεί οργανωμένα ως εργαλεία ώστε να διαβάλλει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

 

Αυτό το γεγονός ενσαρκώνεται με ιδιαίτερο τρόπο στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος δε χάνει ευκαιρία να διαδίδει ψευδείς ειδήσεις και να πετάει λάσπη, εμπλέκοντας ακόμη και εξαιρετικώς ευαίσθητες υποθέσεις, όπως αυτή του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως παρευρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, όπου η παρουσιάστρια της εκπομπής υπενθύμισε πως όταν έγινε γνωστή η απεχθής υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ο ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε ως υπεύθυνο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κραδαίνοντας τις φωτογραφίες του διαγραφέντος μέλους της με στελέχη της.

 

Η παρουσιάστρια αναλογίστηκε αν τώρα που αποκαλύφθηκε η εμπλοκή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην ανατριχιαστική υπόθεση, θα πρέπει να οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

 

«Κυρία Αναστασοπούλου, δεν κάναμε κάτι τέτοιο εμείς» απάντησε χαμογελώντας ο Χρήστος Σπίρτζης.

 

«Είναι η Νέα Δημοκρατία κόμμα παιδοβιαστών;» είχε ρωτήσει πριν λίγες εβδομάδες ο παρουσιαστής του βραδινού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Kontra το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Θα σας πω γιατί το σκέφτομαι. Έχει όμως μια παράξενη συνήθεια το καθεστώς Μητσοτάκη, να καθυστερεί και να δίνει χρόνο σε παιδοβιαστές που έχουνε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία» αποκρίθηκε αβίαστα ο Χρήστος Σπίρτζης.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/3101531913478094