Ο Σπίρτζης ζητάει να δει τα έργα στο σιδηρόδρομο του Yπουργείου Μεταφορών

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο θράσους και λαϊκισμού επιδόθηκε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, κατά την παρουσία του στη Βουλή.

 

Με αφορμή την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο θέλησε να μάθει πότε θα μπορέσει να του δείξει τα έργα που ανέφερε ότι γίνονται.

 

Ο κ. Σπίρτζης ο οποίος ως υπουργός εγκαινίαζε μουσαμάδες στο μετρό Θεσσαλονίκης και συρμούς χωρίς σταθμό, ανέβασε τους τόνους υποστηρίζοντας πως όσα δηλώνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται είναι απλώς προπαγάνδα η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια του ανεκτού, που βρίσκονται μόνο στη φαντασία των αρμοδίων:

 

«Θα σας παρακαλέσω λοιπόν πάρα πολύ με όποια σύνθεση θέλετε, αυτήν τη βδομάδα, την επόμενη βδομάδα, όποτε εσείς μπορείτε να μας πάρετε να μας πάτε και να μας δείξετε ένα απ' τα έργα που αναφέρατε ότι γίνεται. Διότι η προπαγάνδα, η προπαγάνδα έχει φτάσει, έχει ξεπεράσει τα όρια του ανεκτού. Περιμένουμε λοιπόν να μας πείτε ποια ημερομηνία θα μας πάτε σ' αυτά τα έργα που λέτε δήθεν ότι γίνονται, που είναι μόνο στη φαντασία σας.»

 

«Εμείς σε μουσαμάδες που μας πηγαίνατε εσείς δε θα σας πάμε» ήταν η δηκτική απάντηση του υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου προς το βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/546548203810610