Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Τζανακόπουλο για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Τεράστιο είναι το χάσμα θέσεων και επικοινωνίας μεταξύ του γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου και της επίσημης γραμμής της Κουμουνδούρου, αναφορικώς με το ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

 

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ υποστήριξε πως το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμερική είναι ήδη αποτυχημένο πριν καν αρχίσει.

 

Ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε συγκεκριμένως: «Είχε αποτύχει το ταξίδι πριν αρχίσει.»

 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση, ρώτησε τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αν αυτή η θέση εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ ή είναι προσωπική του θέση.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως ποτέ δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις:

 

«Λέτε, λέτε να λέω την προσωπική μου άποψη; Μ' έχετε ακούσει ποτέ να λέω την προσωπική μου άποψη;»

 

Λίγες ώρες αργότερα  Κουμουνδούρου με επίσημη ανακοίνωσή της έσπευσε να αδειάσει τον κ. Τζανακόπουλο δηλώνοντας πως δε θα υπάρξει κανένα σχόλιο για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μέχρι εκείνος να επιστρέψει στην Ελλάδα:

 

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ταξίδι του κυρίου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι τότε δε θα σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω.»

 

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/810551853683512