Ο ΣΥΡΙΖΑ "ανακάλυψε" χιόνια στο Καρά Τεπέ

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, ξεπέρασε κάθε όριο προπαγάνδας στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105.5», υποστηρίζοντας πως ο χιονιάς έπληξε τη Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα το χιόνι να σκεπάσει τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

 

Ο κ. Ξυδάκης διανθίζοντας το λόγο του με δακρύβρεχτες εικόνες, έφτασε στο σημείο να κάνει αναφορά στο γνωστό έργο του σπουδαίου λογοτέχνη Αλεξάνδου Παπαδιαμάντη, "Έρωτας στα χιόνια", λέγοντας πως το χιόνι σκέπασε τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ ως "Νεκρική Σινδόνη".

 

Αυτό είναι το μνημείο προπαγάνδας του πρώην υπουργού Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Ας μην γκρινιάζουμε όμως, καθόλου να μην γκρινιάζουμε. Γιατί άλλοι άνθρωποι αυτήν την στιγμή με το χιόνι να σκεπάζει τα πάντα σαν Σινδόνη, τη "Νεκρική Σινδών" που λέει ο Παπαδιαμάντης στο "Έρωτας στα χιόνια", που σκέπασε του μπάρμπα Γιαννιού. Αυτή η Σινδών βρίσκεται στο Καρά Τεπέ.»

 

Λίγο αργότερα συνομίλησε με τον πρώην βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάλλη και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο τον ρώτησε πώς ζουν οι άνθρωποι στο Καρά Τεπέ κάτω από το σεντόνι του χιονιού. Ο κ. Ξυδάκης τον χαιρέτισε από τη χιονισμένη Αθήνα αλλά ο κ. Πάλλης του απάντησε πως ευτυχώς η Μυτιλήνη δεν είναι χιονισμένη:

 

«Γιώργο καλή σου μέρα από τη χιονισμένη Αθήνα.»

 

«Καλημέρα Νίκο, ευτυχώς η Μυτιλήνη δεν είναι χιονισμένη.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/423868938943571