Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έκλεισε την Εθνική λόγω χιονιού, ενώ το 2019 είχε κάνει το ίδιο!

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς της κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας "Μήδεια".

 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι η πρωτεύουσα της χώρας και άλλες περιοχές αφέθηκαν στην τύχη τους, ενώ δηλώνει πως τα μέσα σταθερής τροχιάς υπολειτουργούν, γεγονός πρωτοφανές για ευρωπαϊκή χώρα. Μάλιστα ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας καθώς και όλα τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση έκλεισε την εθνική οδό ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο ο παραχωρησιούχος που είναι υπεύθυνος για την εθνική οδό.

 

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη το κατάφερε και αυτό.  Άφησε στην τύχη της την πρωτεύουσα και άλλες περιοχές της χώρας αν και γνώριζαν εδώ και δέκα ημέρες για την έλευση της κακοκαιρίας.

Έκλεισαν χθες την εθνική οδό και έκοψαν την χώρα στα δύο χωρίς να ενημερώσουν τους πολίτες, έχουν αφήσει χωρίς ρεύμα και θέρμανση μέσα στον παγετό ολόκληρες περιοχές για ώρες, τα Μέσα Σταθερής τροχιάς- πράγμα πρωτοφανές για ευρωπαϊκή χώρα- υπολειτουργούν, η Περιφέρεια και ο κ. Πατούλης αποδείχθηκαν ανίκανοι να κρατήσουν ανοιχτούς δρόμους ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Αν οι πολίτες δεν ταλαιπωρούνταν θα λέγαμε ότι είναι μια κυβέρνηση για γέλια. Δυστυχώς όμως είναι για κλάματα.»

 

Τον Ιανουάριο του 2019 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε προληπτικά την εθνική οδό αλλά κανείς δεν την κατηγόρησε πως προστάτευε τον παραχωρησιούχο της εθνικής οδού, ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/238279084507682