Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτάει αν ο συλληφθείς αστυνομικός για την υπόθεση της Ηλιούπολης είναι μέλος της ΝΔ

Έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο η υπόθεση σωματεμπορίας και κακοποίησης στην Ηλιούπολη, η οποία βγήκε στην επιφάνεια μετά από τις αποκαλύψεις της 19χρονης κοπέλας, καθώς μάλιστα αναμένεται σειρά αποκαλύψεων με θύματα άλλες νεαρές γυναίκες.

 

Δυστυχώς όμως αποτέλεσε όμως και πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πολιτική πάνω σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Όχι μόνον ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Σπίρτζης αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προσπαθούν εδώ και ημέρες με δημόσιες παρεμβάσεις τους να πείσουν τους πολίτες ότι ο συλληφθείς αστυνομικός για την υπόθεση της Ηλιούπολης συνδέεται με τη Νέα Δημοκρατία.

 

Μιλώντας στη Βουλή καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές, αμφότεροι αφήνουν υπονοούμενα για σχέση του προφυλακισμένου αστυνομικού με τη Νέα Δημοκρατία, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας πως για το μόνο που νοιάζονται είναι να καπηλεύονται ανθρώπινες τραγωδίες για μικροπολιτικό όφελος. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν μέλος συγκεκριμένου συνδικαλιστικού οργάνου του οποίου όλοι γνωρίζουν την πολιτική του καταβολή.

 

«Θέσαμε ένα ερώτημα, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας; Θέσαμε αυτό το ερώτημα γιατί έχουμε κάποιες πληροφορίες»

 

«Σας ρωτώ ευθέως και απαιτώ μια απάντηση τώρα. Είναι ο συλληφθείς αστυνομικός μέλος της Νέας δημοκρατίας κύριοι;»

 

«Θέσαμε αυτό το ερώτημα διότι είδαμε και μία προσπάθεια συγκάληψης»

 

Αυτές είναι οι κατηγορίες που αλόγως εκτοξεύει ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικώς με τον συλληφθέντα αστυνομικό για την αποκρουστική υπόθεση της Ηλιούπολης.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/5800863246621317