Ο Τσακαλώτος αντί να ζητάει συγγνώμη, ρωτάει τον Πατέλη γιατί το 2014 δεν έκλεισε η αξιολόγηση

Οι ολετήρες του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους αν ζούσε ο Ηρόστρατος θα τους θεωρούσε πρότυπο, αντί να σκύψουν το κεφάλι για την καταστροφή που προκάλεσαν στη χώρα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επαναστατικές τους ονειρώξεις, με περίσσιο θράσος κουνούν το δάκτυλο τους.

 

Εκφραστής αυτής της αισχρής διαστρέβλωσης της πραγματικότητος ήταν για πολλοστή φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Κατά την παρουσία του στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Πατέλη, τον Προϊστάμενο στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβερνήσεως, για την ολέθρια πολιτική της διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το 2015.

 

Ο κ. Πατέλης θύμισε πως ο Γιάννης Βαρουφάκης για έξι μήνες έκανε μια περήφανη διαπραγμάτευση με τον Αλέξη Τσίπρα με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα, λέγοντας πως αποτελεί απίστευτο θράσος τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να υποκρίνονται πως τα έκαναν όλα καλώς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία παρ' ολίγον να οδηγήσουν τη χώρα στην ολική καταστροφή.

 

«Το θράσος είναι δικό σας όταν, το θράσος είναι δικό σας κύριε Πατέλη όταν τολμάτε όταν μιλάτε, όταν το '14 δεν κλείσατε το Μνημόνιο. Να ντρέπεστε, να ντρέπεστε να μιλάτε για αυτά τα θέματα όταν η κυβέρνηση Νέα Δημοκρατία και κύριο Βενιζέλο άφησε τη χώρα χωρίς να κλείσει το Μνημόνιο» απάντησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

Οι πολίτες δεν πρόκειται όμως να ξεχάσουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, δήλωνε από το βήμα της Βουλής με αλαζονεία πως ο ίδιος και το κόμμα του δεν πρόκειται να σεβαστούν οποιαδήποτε απόφαση για το Μνημόνιο καθώς δε δέσμευε τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1102609570663300