Ο Τσίπρας είναι ο μίζερος παρατηρητής από την κερκίδα της πολιτικής

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στοχεύοντας ευθέως τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας με αφορμή το νομοσχέδιο για το πράσινο πιστοποιητικό, υπενθύμισε σε όλους τους πολίτες όλα τα ψευδή στοιχεία και τη λειτουργία του συστήματος παραπληροφόρησης που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού, με μόνο στόχο να εξυπηρετήσει τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες.

 

Από το ρίσκο των διαδηλώσεων, την υποτίμηση ακόμα και του ίδιου του εμβολίου, τον ρυθμό εμβολιασμού, τον χλευασμό των self tests, τον χλευασμό του πιστοποιητικού Covid. Όσα δηλαδή υποστήριζε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την εθνική προσπάθεια ώστε η χώρα να βγει από τον εφιάλτη της πανδημίας του κορονοϊού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε επάξια τον τίτλο του μίζερου παρατηρητή από την κερκίδα της πολιτικής.

 

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε τα ακόλουθα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

 

«Δεν ξεχνώ» ότι πέρασε ένας χειμώνας τυφλών καταγγελιών με επικλήσεις ψεύτικων ή και επιλεκτικών στοιχείων. Πότε με το ρίσκο των διαδηλώσεων, όταν ο ιός επέλαυνε, πότε με την υποτίμηση ακόμα και του ίδιου του εμβολίου που αποκλήθηκε θυμίζω μόλις πέρυσι το Νοέμβριο ως εμπόριο ελπίδας που τάχα επινόησε η κυβέρνηση. Και ηχούν ακόμα τα λόγια που ήθελαν άπιαστο όνειρο τους 25.000 εμβολιασμούς την ημέρα. Όταν η χώρα σταθερά ακουμπά σήμερα τους 100.000. Ηχούν ακόμα τα λόγια, οι ανεύθυνες κουβέντες για δήθεν “ξεστοκάρισμα” εμβολίων. Ο χλευασμός των self test, τα οποία επαναλαμβάνω λειτούργησαν άψογα ή και η ύπουλη διασπορά φημών για μη εγκεκριμένες θεραπείες τις οποίες η κυβέρνηση υποτίθεται ότι δεν παρέχει στους πολίτες.»

 

«Όλα αυτά είναι γνωστά», όπως γνωστός βέβαια είναι και ο χλευασμός ακόμα και του ίδιου του πιστοποιητικού Covid ως πιστοποιητικού επιπολαιότητας και ανικανότητας. Αλλά και οι πανηγυρισμοί της Αυγής όταν στην αρχή οι Ευρωπαίοι δήθεν άδειασαν την ελληνική πρόταση. Η συνέχεια βέβαια έδειξε ποιος είχε δίκιο. Ποιος είναι ο ικανός στο γήπεδο της πολιτικής και ποιος ο μίζερος παρατηρητής από την κερκίδα της.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/358599269018244