Ο Τσίπρας λέει ότι σε εμπλοκή με την Τουρκία θα είμαστε μόνοι μας, αλλά καταψηφίζει τα εξοπλιστικά

Την πεποίθησή του πως αν κάτι συμβεί με την Τουρκία θα είμαστε μόνοι μας, εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Αλέξης Τσίπρας.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο συνέδρο "Το Σύστημα Υγείας στη Νέα Εποχή", επισήμανε πως διαχρονικώς υπάρχει ένταση με την Τουρκία και γνωρίζει καλώς πως αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι, τότε θα είμαστε μόνοι μας να την αντιμετωπίσουμε:

 

«Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχουμε αυτήν την ένταση, δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό το οποίο εγώ θέλω να επισημάνω όμως είναι ότι είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτήν την ένταση. Λοιπόν, αυτό είναι που με ανησυχεί διότι ξέρω πάρα πολύ καλά ότι αν κάτι συμβεί ο μη γένοιτο θα είμαστε μόνοι μας.»

 

Δυστυχώς τα λόγια του δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις του καθώς με πάθος αυτός και σύσσωμο το κόμμα του με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του πανηγυρίζουν την καταψήφιση όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων τα οποία την κρίσιμη στιγμή θα δώσουν τη δυνατότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος να απαντήσουν με τον κατάλληλο τρόπο στον επιβουλέα.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/4939511956157245