Ο Τσίπρας τώρα θυμήθηκε να ζητήσει υπερκομματικό αρχηγό Αστυνομίας

Στην προσφιλή του συνήθεια να υποδεικνύει στους άλλους τί είναι σωστό να πράττουν, επανήλθε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ξεχνώντας με βολικό τρόπο ότι στις αντίστοιχες περιπτώσεις έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που διατείνεται πως είναι ορθά και ηθικά.

 

Μάταια προσπάθησε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει την εις βάρος του ατμόσφαιρα με ένα πολιτικό πυροτέχνημα που αφορούσε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κ. Τσίπρας πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συσταθεί μία διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή η οποία θα επιλέγει την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια.

 

Ο κ.Τσίπρας δήλωσε τα εξής:

 

«Σας προτείνω, λοιπόν, να συμφωνήσουμε στη σύσταση μίας διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής η οποία κάθε φορά, με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια, θα επιλέγει την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.»

 

Η πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε τη θυμηδία του Πρωθυπουργού, καθώς αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να προτείνει ο κ. Τσίπρας κάτι τέτοιο όταν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρών στις κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού.

 

Αυτήν ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη στην πρόταση του κ. Τσίπρα:

 

«Αναφερθήκατε, και δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο, στον Αρχηγό της Αστυνομίας και ότι πρέπει ο αρχηγός να μην επιλέγεται με κομματικά κριτήρια. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας επί δικών σας ημερών, διάδοχος του κύριου Τσουβάλα, ήταν παρών στις κομματικές σας συγκεντρώσεις μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού. Και μιλάτε εσείς για ανεξαρτησία; Εδώ ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε, ούτε τα προσχήματα καν δεν τηρούσατε.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/430110524724103