Ο βαθύς μαύρος φασισμός της λάσπης

Έπειτα από έξι χρόνια δικαστικών αγώνων, ο Σταύρος Παπασταύρου αθωώθηκε πανηγυρικώς από τις κατηγορίες που του είχαν προσάψει με το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο κατέστη αμετάκλητο.

 

Όλο αυτό το διάστημα, το τεκμήριο της αθωότητος, μίας από τις βασικές κατακτήσεις του Δυτικού Πολιτισμού απλώς δεν ίσχυε για την περίπτωσή του. Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ προεξάρχοντος του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα τον κατηγορούσε πως «Δεν υπάρχει ούτε μία λίστα που δεν είναι μπλεγμένος.»

 

Και όλα αυτά τα έλεγε όντας πρωθυπουργός της χώρας, δείχνοντας χαρακτηριστική ασέβεια στο θεσμό που εκπροσωπούσε. Συκοφαντώντας δημοσίως από το βήμα της Βουλής έναν πολίτη τον οποίο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, τα στελέχη της κυβέρνησής του, τα στελέχη του κόμματός του, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι που τον υποστηρίζουν, δυσφήμιζαν και διέσυραν συστηματικώς νυχθημερόν τον Σταύρο Παπασταύρο εν μέσω της εξελισσόμενης δικαστικής διαδικασίας, μόνο και μόνο γιατί τον θεωρούσαν πολιτικό τους αντίπαλο.

 

Όλα αυτά συμπυκνωμένα σε ένα video τριών λεπτών και είκοσι τριών δευτερολέπτων με κατακλείδα τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος με μία φράση συνόψισε με τον πιο εναργή τρόπο την συμπεριφορά τους:

 

«Λάσπη, είναι ο βαθύς μαύρος φασισμός της λάσπης.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/4802520146428835