Ο Βερναρδάκης αμφιβάλλει ότι ο Ξανθός μίλησε για γερασμένο κόμμα & έλλειψη νέων στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ

Την πλήρη άγνοιά του και τη δυσπιστία του δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης όσον αφορά τις δηλώσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ του βουλευτή και τομεάρχη Υγείας της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Ανδρέα Ξανθού.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Ανδρέα Ξανθού σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε χωρίς περιστροφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την κοινωνία, είναι ένα κόμμα γηρασμένο, στις εκλογές της Ε.Ι.Ν.Α.Π δεν είχε ούτε έναν ειδικευόμενο γιατρό στο ψηφοδέλτιό και πως η περίφημη διεύρυνση προς τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ήταν μια τρύπα στο νερό:

 

«Είμαστε ένα κόμμα γηρασμένο, δεν έχουμε νέους ανθρώπους. Στις εκλογές της Ε.Ι.Ν.Α.Π δεν είχαμε νομίζω κανένα ειδικευόμενο γιατρό να κατεβάσουμε στο ψηφοδέλτιό μας».

 

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης όχι μόνο αγνοούσε τις δηλώσεις του αρμοδίου τομεάρχη Υγείας της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, αλλά δεν πίστευε καν ότι είχε προχωρήσει σε αυτές τις τοποθετήσεις:

 

«Αυτά τα λέει ποιος, η Απογευματινή;»

 

«Ο κύριος Ξανθός», απάντησε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

 

«Δε νομίζω, δε νομίζω, ναι ναι, δε νομίζω να είναι, δε νομίζω να έχει πει τώρα ο Αντρέας ο Ξανθός τέτοια πράγματα και εν πάση περιπτώσει και προφανώς κάτι άλλο θα ήθελε να πει ο άνθρωπος. Δε φαντάζομαι με τίποτα ότι ο Αντρέας ο Ξανθός έχει βάλει τέτοια λόγια, έχει πει τέτοια λόγια. Και είναι μία μορφή τοξικότητας το να συζητάμε μ' αυτόν τον τρόπο».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1884763915215701