Ο Ζαχαριάδης που ήθελε να εξαντλήσει την τετραετία με δανεικούς βουλευτές, ζητάει εκλογές

«Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να κυβερνάτε.»

 

Αυτή είναι η φράση την οποία χρησιμοποιεί σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας εντέχνως στο κάδρο τη "λαϊκή βούληση" ώστε να ισχυροποιηθεί το "δίκαιο αίτημά του".

 

Ένας από τους πιο συνεπείς εκπροσώπους του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ που μεταχειρίζεται τη λαϊκή βούληση κατά το δοκούν είναι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Κώστας Ζαχαριάδης.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλότατους τόνους διακηρύσσει από το βήμα της Βουλής καθώς και σε όποια τηλεοπτική εκπομπή βρεθεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον την εντολή να κυβερνάει.

 

Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς άτομο το οποίο υποστήριζε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που είχε προχωρήσει στις γνωστές τοις πάσι πολιτικές αλχημείες κάνοντας ανίερες υπόγειες συμφωνίες με βουλευτές άλλων κομμάτων για να μη χάσει την εξουσία, είχε το δικαίωμα να κυβερνήσει ως το τέλος της κοινοβουλευτικής της θητείας.

 

Δεν πρέπει να λησμονούμε τις επικίνδυνες ατραπούς που μας οδήγησε πριν λίγα χρόνια η δημαγωγική πολιτική ρητορική που εκφράζεται σήμερα με φράσεις όπως «Δεν μπορεί να φύγει καμμία κυβέρνηση αν δεν σπρώξει ο λαός, αν δε βγει ο κόσμος».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/702360751182674