Οι απειλές - προειδοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνουν το πραγματικό του πρόσωπο

Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης με σώας τα φρένας που να πίστεψε έστω και για μια στιγμή τις γελοίες δικαιολογίες που εκστομίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψουν τον γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος ομολόγησε ανερυθριάστως πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση θα προβεί σε εκκαθαρίσεις στο δημόσιο τομέα.

 

Και δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας πολίτης με σώας τα φρένας που να τους πίστεψε διότι όλοι θυμούνται πως αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, μία άτυχη στιγμή, μία λάθος διατύπωση. Είναι μια θέση αρχής του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία έχουν εκφράσει οι πάντες, από τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, μέχρι το τελευταίο στέλεχος.

 

Έπειτα από το «Πώς θα καταφέρουμε, τη δεύτερη φορά η αριστερά, πώς θα καταφέρουμε κερδίζοντας τις εκλογές, αυτή τη φορά να αναλάβουμε την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων, όχι μόνο των των υπουργείων αλλά και κρίσιμων αρμών της εξουσίας» του Αλέξη Τσίπρα, το «Και να 'στε σίγουροι ότι η δεύτερη φορά θα είναι πολύ αλλιώς από την πρώτη» του Παύλου Πολάκη, το «Αν ήσουνα με το καθεστώς, αν ήσουνα με το καθεστώς δεν σε πείραζε ο κομμουνισμός» της Ελένης Αυλωνίτου, το «Που κείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη. Τρία μέτρα, έτσι;». το «Πολλές από τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα» της Όλγας Γεοβασίλη, το «Θα κερδίσουμε τις εκλογές άμα βάλουμε κανέναν φυλακή. Πρέπει να βάλουμε και κάποιους φυλακή» του Παύλου Πολάκη, η δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ήταν απλώς μια προσθήκη στο ανεξάντλητο πολιτικό ρεπερτόριο του ΣΥΡΙΖΑ που ζέχνει ολοκληρωτισμό.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/490512042144046