Οι κωλοτούμπες Θεοχαρόπουλου για τις ευθύνες Τσίπρα για την τραγωδία στο Μάτι

Παρόλο το σάλο που έχει ξεσπάσει με τις αποκαλύψεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο αναφορικώς με το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Ματθαιόπουλος να εκβιάζει ανερυθρίαστα τον πραγματογνώμονα που είχε αναλάβει την υπόθεση για την ανεύρεση ευθυνών για την τραγωδία στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή 102 συνανθρώπων μας, υπάρχουν ακόμα πολιτικοί οι οποίοι όχι μόνο καλύπτουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όσο ήταν σε άλλο κόμμα εξαπέλυαν δριμύ κατηγορώ κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος διέσπασε τη ΔΗΜΑΡ για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, διαγράφοντας 30 από τα 81 μέλη της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του.

 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος κατά την παρουσία του στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, απάντησε σε ερώτηση για το αν ο Αλέξης Τσίπρας πήρε την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στο Μάτι, λέγοντας τα ακόλουθα:

 

«Κοιτάξτε. Θυμάστε εκείνες τις μέρες; Θυμάστε το συμβούλιο, το υπουργικό συμβούλιο  που είχε γίνει; Ο κ. Τσίπρας είχε μιλήσει για την πολιτική ευθύνη, δεν ξέρω αν το θυμάστε. Τις επόμενες μέρες, δύο μέρες μετά. Και είχε πει, θυμάστε. Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη.»

 

Και συνέχισε απαντώντας στο σχόλιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη για την τραγωδία στο Μάτι.

 

«Ντάξει, υπήρχε πολιτική ευθύνη, υπήρχε αλλαγή υπουργού, ντάξει, είχαν γίνει πολλά.»

 

Όταν ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Μάτι, καταλογίζοντάς του ευθύνες. Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος έλεγε τα ακόλουθα για το κόμμα και τον αρχηγό του, του οποίου είναι σήμερα στέλεχος.

 

«Ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν υπήρχε ούτε ένα λάθος. Δηλαδή αν συνέβαιναν και λάθη, τί θα είχε γίνει; Έγινε αυτή η συνέντευξη Τύπου και δεν υπήρχε μία παραδοχή ενός λάθους.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/667503643835052