Οι παλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα της εστίασης

Δεν έχει σταματημό ο τραγέλαφος της πρωτοφανούς ασυνεννοησίας που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου και των στελεχών του κόμματος αναφορικώς με όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

 

Οι πολίτες από τη μεριά τους απορημένοι προσπαθούν ματαίως να καταλάβουν ποιες είναι οι επίσημες θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια περίοδο μάλιστα όπου η κρίση της πανδημίας του κορονοϊού έχει επιφέρει τεκτονικές αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής των πολιτών.

 

Η φαρσοκωμωδία που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ανελλιπώς τις παραστάσεις σε σκηνοθεσία Αλέξη Τσίπρα, με βοηθό σκηνοθέτη τον Νάσο Ηλιόπουλο, συνεπικουρούμενος από πλειάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Η σκηνή που παίζουν τώρα λέγεται άνοιγμα της εστίασης.

 

Στις 31 Μαρτίου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεδιασκεψη που είχε με εκπροσώπους φορέων από τον χώρο της εστίασης διερρήγνυε τα ιμάτιά του λόγω της παράλογης συζήτησης σχετικώς με το άνοιγμα της εστίασης.

 

Στις 20 Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει επισήμως πως πρέπει να ανοίξει η εστίαση, πρόταση που υποστήριξαν βουλευτές και στελέχη του.

 

Στις 21 Απριλίου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, έχοντας δεχτεί την αμέριστη βοήθεια του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη, δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο άνοιγμα της εστίασης.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=200239871683160