Οι πρώτες αντιδράσεις συριζαίων για τις εκκαθαρίσεις που προανήγγειλε ο Τζανακόπουλος στο Δημόσιο

Μετά τον σάλο τπου προκάλεσαν οι δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου ο οποίος ομολόγησε ευθαρσώς πως όταν γίνει ξανά κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ «Θα πρέπει να εκκαθαριστούν εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης για να μπορεσει να βασιλεύσει η αξιοκρατία, να βασιλεύσει η δημοκρατία, να βασιλεύσει η βούληση του ελληνικού λαού», κάποια θαρραλέα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τιις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, οι οποίες παραπέμπουν ευθέως σε πρακτικές απολυταρχικών καθεστώτων.

 

Οι προσπάθειες να δικαιολογήσουν τιις δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου δεν στέφθηκαν με επιτυχία, τουναντίον χειροτέρεψαν την ατμόσφαιρα αναφορικώς με το πώς βλέπουν πλέον οι πολίτες το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο Νίκος Φίλης και ο Σωκράτης Φάμελλος βρέθηκαν στην άχαρη θέση να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά την παρουσία τους στις πρωινές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών σχετικώς με τον κ. Τζανακόπουλο. Ο κ. Φάμελλος δήλωσε στην αρχή πως δεν έχει ακούσει τις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για τις οποίες βοά ο τόπος και έπειτα τις δικαιολόγησε. Ο κ. Φίλης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως «Τα όσα είπε ο κύριος Τζανακόπουλος είναι λογικά.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/166541092020958