Όταν ο Παππάς δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των κουκουλοφόρων μαρτύρων

Την όψιμη ευαισθησία του για την ταυτότητα μαρτύρων έδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, Νίκος Παππάς.

 

Την περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έβρισκε κανένα λόγο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των μαρτύρων που στοχοποίησαν τους δέκα πολιτικούς της υπόθεσης Novartis, οι οποίοι στην συνέχεια κρίθηκαν αθώοι.

 

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του Νίκου Παππά για την αποκάλυψη των στοιχείων των συγκεκριμένων μαρτύρων:

 

«Συμφωνεί να αποκαλυφθούν τα στοιχεία των μαρτύρων και να έρθουν οι μάρτυρες στην προανακριτική; Αυτό είναι το σημαντικό» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης.

 

Η αμήχανη απάντηση του Νίκου Παππά ήταν η εξής: «Μα έχει... είναι καθεστώς προστασίας μαρτύρων, εσείς γιατί επιμένετε να αποκαλυφθούν;»

 

Χθες με μαγνητοσκοπημένη ανακοίνωσή του ο Νίκος Παππάς δήλωσε την πρόθεσή του να υποβάλει μήνυση κατά της γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο ότι «Έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για το κόμμα»:

 

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κυρίου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

 

Η σπουδή τους να υιοθετήσουν άμεσα την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί οι ίδιοι κρύβονται πίσω».

 

Από χθες αναρωτούνται οι πάντες πώς θα μπορούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλει μήνυση, αν η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα φορούσε κουκούλα ως προστατευόμενη μάρτυρας.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1283654872491523