Όταν ο Τσίπρας έκοβε τα κάγκελα στο Ελληνικό

Σήμερα ξεκίνησε η κατεδάφιση των πρώτων κτηρίων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, η οποία σηματοδοτεί την αρχή της πιο εμβληματικής επένδυσης που έχει γίνει στη χώρα.

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στα εγκαίνια των εργασιών για τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στη χώρα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην παγκόσμια κοινότητα. 

 

Στον αντίποδα, όλοι θυμούνται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εμποδίσει την επένδυση στο Ελληνικό. Μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές του ήταν η παρουσία του στο χώρο του Ελληνικού όπου βρέθηκε μαζί με το πλήθος που έκοψε την περίφραξη του χώρου και εισέβαλλε εντός.

 

Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει τότε, μπροστά σε όλους αυτούς που πάλευαν με κάθε μέσο ώστε να αποτραπεί η επένδυση του Ελληνικού:

 

«Η μόνη δύναμη που μπορεί να κερδίσει ελεύθερους χώρους, που μπορεί να αντισταθεί στα μεγάλα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου, προκειμένου να κερδίσει, συρρικνώνει το περιβάλλον. Η μόνη δύναμη είναι η δύναμη των ενεργών πολιτών.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2753006118354231