Όταν ο Τσίπρας έλεγε "άπιαστος στόχος οι 25.000 εμβολιασμοί την ημέρα"

Χθες, Δευτέρα 5 Απριλίου, έσπασε το όριο των 56.000 εμβολιασμών σε μια ημέρα, με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου να ξεπερνά τους 1,2 εκατομμύρια πολίτες.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρατίθενται στην ιστοσελίδα emvolio.gov.gr, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν 56.008 εμβολιασμοί, εκ των οποίων οι 51.262 αφορούσαν την πρώτη δόση ενός εκ των τριών διαθέσιμων εμβολίων και 4.746 τον εμβολιασμό της δεύτερης δόσης.

 

Συνολικά μέχρι τη Δευτέρα είχαν πραγματοποιηθεί 1.886.370 εμβολιασμοί, ενώ είχαν εμβολιαστεί 1.222.690 άτομα, εκ των οποίων οι 663.680 έχουν πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις.

 

Ο μόνος που δυσανασχετεί με αυτήν την ιδιαιτέρως ενθαρρυντική εξέλιξη που αφορά την ζωή όλων των Ελλήνων τόσο στο υγειονομικό όσο και στο οικονομικό σκέλος, είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πως δεν είναι ευχαριστημένος με κανένα μέτρο που λαμβάνεται, λέγοντας στην καλύτερη περίπτωση πως είναι ελλιπές και πως ο ίδιος έχει μια απλή λύση για κάθε πρόβλημα.

 

Χαρακτηριστική περίπτωση οι δηλώσεις που έκανε στις 13 Ιανουαρίου 2021 κατά την επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου δήλωσε πως ο ρυθμός εμβολιασμού είναι τόσο χαμηλός που ούτε του χρόνου δε θα υπάρξει καμμία πιθανότητα για τη δημιουργία της λεγόμενης ανοσίας της αγέλης και πως για να φτάσουμε τους στόχους που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, θα πρέπει να γίνονται 25.000 εμβολιασμοί ημερησίως.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε τα ακόλουθα, κάνοντας ακόμια μία πρόβλεψη η οποία θα καταγραφεί στο παλμαρέ των επιτυχημένων προβλέψεών του:

 

«Στην υπόθεση του εμβολιασμού φαίνεται, φανερώνεται η πρωτοφανής ανεπάρκεια του λεγόμενου επιτελικού κράτους. Αυτήν την στιγμή ο ρυθμός είναι τόσο χαμηλός που ούτε του χρόνου τέτοιον καιρό δε θα υπάρχει καμμία πιθανότητα για τη δημιουργία της λεγόμενης ανοσίας της αγέλης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε τους στόχους που ο κ. Μητσοτάκης έθεσε πρέπει αντί για 5.000 εμβόλια την ημέρα να γίνονται 25.000 εμβόλια την ημέρα.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/173251167975577