Όταν ο Τσίπρας καλούσε τον Πρίγκιπα στο Μαξίμου ήταν μια ωραία Τετάρτη, σήμερα φωνάζει για το Τατόι

Έπειτα από τις ειρωνικές αντιδράσεις και τα περιπαικτικά σχόλια των πολιτών που προκάλεσαν οι επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στην έπαυλη Dumfries House στην Σκωτία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως υποχρεώθηκε σε πλήρη αναδίπλωση.

 

Ως βασικό αντικείμενο της συνάντησης των δύο ανδρών ήταν η εφαρμογή στο κτήμα Τατοΐου της στρατηγικής που έχει εφαρμόσει το Ίδρυμα του Πρίγκιπα Καρόλου για την αποκατάσταση της έπαυλης Dumfries και του κτήματος που την περιβάλλει.

 

Αυτήν την επιλογή αποκατάστασης και ανάδειξης του ιστορικού μνημείου με όσα θετικά θα επιφέρει στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να την μετατρέψει σε πεδίο άσκησης φαιδρής μικροπολιτικής.

 

Με φράσεις όπως «Ο κ. Μητσοτάκης ενεργεί αυλάρχης ως των Γλύξμπουργκ» η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να υποβιβάσει ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα προσελκύσει ανθρώπους από όλον τον κόσμο, σε συζήτηση επιπέδου ακροαριστερής φοιτητικής συνελεύσεως.

 

Υιοθετώντας πλήρως την εξωφρενική ιστορία που ανάρτησε στο πρωτοσέλιδό της εφημερίδα που στηρίζει αναφανδόν τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση επιδίωκε μέσω της αξιοποίησης του Τατοΐου να παραδώσει τον έλεγχο του ανακτόρου ξανά στη βασιλική οικογένεια, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε για μία εισέτι φορά να προκαλέσει τη χλεύη των νοημόνων πολιτών.

 

Μετά όμως την κατακραυγή και τα δηκτικά σχόλια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενος από την ομάδα δημοσιογράφων που αναπαράγει αυτουσίως την προπαγάνδα του, επιχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα έπειτα και από την υπενθύμιση πως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποδεχθεί στις 9 Μαίου 2018 στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, επίσκεψη που τότε οι ίδιοι δημοσιογράφοι την χαρακτήριζαν ως ορόσημο στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Βρετανίας.

 

Πλέον το κομματικό αφήγημα μεταμορφώθηκε και υποβιβάστηκε σε σχόλια του τύπου «Ο Τσίπρας είχε συναντήσει εθιμοτυπικά τον Κάρολο, δεν είχαν κουβεντιάσει τίποτα ουσιαστικό.»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/530727911766270