Όταν οι συριζαίοι προσπαθούσαν αποκρύψουν από τη Βουλή το ύψος των απολαβών στο Υπερταμείο

Μάχονται μέχρι τελευταίας ρανίδος τους αίματός τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ "ανακαλύπτοντας δυσθεώρητες αμοιβές" όσων προσλαμβάνονται ως επικεφαλής οργανισμών του Δημοσίου που παρέπαιαν, με σκοπό τον εξορθολογισμό τους.

 

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως επιχειρούν να πείσουν τους πολίτες ότι είναι οι μόνοι που νοιάζονται για τη χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, πάντα όμως όσο είναι στην αντιπολίτευση.

 

Γιατί όταν πήραν την εξουσία όπως διατείνονται, αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπό τους. Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που φανερώνει την υποκρισία σύσσωμου του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στις 28 Ιουνίου 2017.

 

Θέμα της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν η ακρόαση του προέδρου και της διευθύνουσας συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Υπερταμείο στο οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δέσμευσε για 99 χρόνια την περιουσία του ελληνικού κράτους.

 

Επί δυόμιση ώρες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούσαν να μάθουν το ύψος των απολαβών των δύο στελεχών του Υπερταμείου. Τόσο ο πρόεδρος, η διευθύνουσα σύμβουλος, ο τότε υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην αίθουσα εφηύραν κάθε πιθανή δικαιολογία για να μην απαντήσουν σε μία εξαιρετικώς απλή ερώτηση.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/3336855159968465