Παπαγγελόπουλος για συνομιλία με Τζένο: «Και αληθινά να είναι...»

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, παρέθεσε συνέντευξη την πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, όπου όπως ήταν φυσικό την συζήτηση μονοπώλησε η νέα αποκάλυψη των διαλόγων μεταξύ του ιδίου του κ. Παπαγγελόπουλο με δημοσιογράφο, σύμφωνα με τους οποίους όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν σε πλήρη γνώση για τις μεθοδεύσεις κατά των επικεφαλής του συγκεκριμένου εκδοτικού οργανισμού.

 

Επίσης φέρεται στο ηχητικό ντοκουμέντο ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος να προτρέπει τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον μάλιστα του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ. Ηλία Ζαγοραίο, ώστε να κατηγορηθούν τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συζήτηση που φαίνεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Στους άκρως αποκαλυπτικούς διαλόγους περιλαμβάνονται ακόμη κομματικές διευθετήσεις, ρουσφέτια και άλλες εξυπηρετήσεις.

 

Όταν ο κ. Παπαγγελόπουλος ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής για την συνομιλία με το δημοσιογράφο και όσα ακούγονται, ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε:

 

«Και αληθινά να είναι...»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=301164414261578