Παπαχριστόπουλος: Ακραίες γλώσσες αυτοί που έλεγαν θα τινάξουμε στον αέρα το πρώτο νησί

Δριμεία κριτική άσκησε στη Νέα Δημοκρατία άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, λέγοντας πως υπάρχει ένα κομμάτι του κυβερνώντος κόμματος που μιλάει ακραία γλώσσα αναφορικώς με την κρίση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και μάλιστα πρόσθεσε πως ένας αξιωματικός είπε να τινάξουμε στον αέρα το πρώτο νησί.

 

Ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης υποστήριξε τη θέση του λέγοντας τα ακόλουθα:

 

«Υπάρχει ένα κομμάτι στη Νέα Δημοκρατία, δεν το κρίνω εγώ δικαίωμά τους είναι, που μίλαγε για πειρατές, μίλαγε μια ακραία γλώσσα. Υπήρχε αξιωματικός που είπε θα τινάξουμε στον αέρα ας πούμε το πρώτο νησί.»

 

Και συμπλήρωσε λέγοντας:

 

«Τον μαζέψανε εντάξει, δεν ήθελε.»

 

Όταν είχε ερωτηθεί από τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, για να διευκρινήσει αν ισχύει η δήλωση που είχε κάνει πως «Εάν ανέβουν τούρκοι στρατιώτες σε ελληνική βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση», ο πρώην υπουργός Άμυνας απάντησε:

 

«Βεβαίως πρέπει να ισχύει, μα δεν έχεις άλλα περιθώρια. Διαφορετικά δεν υπάρχει υπόσταση κράτους, δεν υπάρχει κυριαρχία, δεν υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις. Αν δεν ισχύει αυτό το πράγμα, τί κάνουμε;»

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1181244215573160&extid=4olbJlPEP2n4mcLC