Παπανικολάου (Α.Δ.Α.Ε): Υπήρξα νομική σύμβουλος του Αριστείδη Μπαλτά

Στην παραδοχή πως στο παρελθόν είχε εργασιακή σχέση με πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη το Τακτικό Μέλος της Α.Δ.Α.Ε, Κατερίνα Παπανικολάου.

 

Προσκεκλημένη στη μεσημεριανή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ερωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν έχει εργαστεί σε γραφείο υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η κα Παπανικολάου η οποία σήμερα είναι μέλος της ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, παραδέχτηκε πως έχει θητεύσει ως νομική σύμβουλος στο γραφείο του Αριστείδη Μπαλτά και μάλιστα πρόσθεσε πως είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη για τη θητεία της:

 

«Και αυτό να ρωτήσω, πώς συνδέεται με την άσκηση των καθηκόντων μου; Ναι μπορείτε να δείτε στη διαδρομή μου αν έχω θητεύσει, ναι πράγματι και είμαι περήφανη γι' αυτό, υπήρξα νομική σύμβουλος του Αριστείδη Μπαλτά. Και ομολογώ ότι είναι από τα πιο παραγωγικά, από τα πιο γόνιμα διαστήματα της εργασιακής μου διαδρομής».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βιογραφικό της το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Α.Δ.Α.Ε, η συγκεκριμένη επαγγελματική θέση ως νομική σύμβουλος του τότε υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Αριστείδη Μπαλτά δεν υπάρχει.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/1369047680505782